In het opkomende Nieuw-West is een thuishaven gevestigd. Met in het vergezicht daar waar vroeger de fabrieken zaten maar nu met oog voor de toekomst, een warme ontmoetingsplek met voor ieder wat wils. Voel je welkom bij De Industrie waar eten, drinken en ontmoeten allemaal samenkomen. Van genieten van goed eten tot vermaak voor de hele familie, van borrel tot zakenlunch, van date tot brainstormsessie.

Voel je welkom bij De Industrie. 

Nieuw, in Nijmegen-West

‘De Industrie’, een horecagelegenheid in Nijmegen West. Kom op bezoek bij De Industrie voor een heerlijke lunch, borrel en diner en geniet van onze toegankelijke maar verrassende kaart. Een ‘buurtcafé’ waar iedereen zich welkom voelt voor een lekkere kop koffie of een speciaal biertje in goed gezelschap. De Industrie heeft hier in ieder geval genoeg ruimte voor, met een groot terras en een podium voor optredens. Álles om de ervaring helemaal compleet te maken.

Thuishaven voor smaak en vermaak

Smaak staat voor: restaurant, lunch en diner met een toegankelijke kaart, formaat tussengerecht, proeven van wereldse gerechten. Wat te denken van een oosters knolselderijsoepje, of een biologische picana met groene asperge, chimichurri en spicy mayo, een paddenstoelenrisotto, mossel met grote garnaal, paella en jus gerookte paprika, bloemkool in tempura, gemarineerde aubergine met babaganoush, zoete aardappelfriet en cheesecake met frambozencoulis? Er is veel ruimte voor een aangeklede borrel, maar ook de eerdergenoemde buurtcaféfunctie vinden wij superbelangrijk.

Bij Vermaak moet je denken aan alles wat met entertainment te maken heeft. Denk aan optredens, muziek en cabaret, op een speciaal daarvoor ingericht podium in de achterzaal. Een ontmoetings- én verbindingsplek voor oude en nieuwe bewoners in de wijk, een (bedrijfs)feest, lezingen, vergaderingen, you name it!

'Old meets new'

De Industrie aan de Weurtseweg 105, een bestaand pand dat vroeger ook al zo heette, wordt door ons omgevormd tot een geheel nieuwe horeca plek. Vlak bij de Waalhaven en het Honigcomplex, op loopafstand van het stadscentrum, ontstaat een geheel nieuwe wijk: het nieuwe Nijmegen West. Ons vrijstaande pand wordt hier straks door omarmd.